SOCIAL MEDIA

17.1.2021

Ihonhoito kotona - Mitä täytyy huomioida?

Niin kuin aiemmassa postauksessa puhuinkin jo ihonhoidosta ja siitä kuinka tärkeää se on, niin tässä postauksessa perehdytään ihonhoitotuotteisiin enemmän ja siitä mitä kannattaa ottaa huomioon, kun valitset tuotteita itsellesi. Olen käynyt läpi monet tuotesarjat ja nyt olen löytänyt itselleni sen oikean tuotteen, mikä on toiminut omalle iholleni, jonka innoittamana haluan jakaa vinkkini myös teille.

Olen ostanut usein tuotteita mainosten perusteella tai jonkun suositusten mukaan, ajattelematta onko tämä tuote nyt kuitenkaan oikea minulle. Monesti tuotteiden hinta on myös ratkaissut, minkä tuotteen on valinnut loppupeleissä. Voin tähän väliin vain todeta, että aina ei ole kannattanut vain tuijottaa sitä hintalappua tai kuunnella suosituksia muilta. :D

Aloitetaan nyt sillä ensin, että selvitetään se oma ihotyyppi, jonka jälkeen tiedetään mitä tuotteita ihonhoitosi vaatii, jos et itse pysty selvittämään ihotyyppiäsi kannattaa varata aika kosmetologille, joka kertoo sinulle ihotyyppisi ja antaa vinkit ihonhoitoon. Tämän jälkeen, kun tiedät ihotyyppisi ja mitä se vaatii niin on paljon helpompi alkaa etsimään oikeita tuotteita itselle. :)

Määrittelisin oman ihotyyppini kuivaksi, mutta myös sekaihoksi, T-alue (otsa, nenä ja leuka) kasvoista ovat rasvaisia ja muuten iho on normaali tai kuiva. Ihotyyppini on myös, ehkä vaikeuttanut tuotteiden valitsemista aikoinaan, jonka takia on tullut käytettyä väärin tuotteita. Löysin onneksi Suomalaisen luonnonkosmetiikka sarjan nimeltä Atopik. Tuote sarjasta löytyy monelle eri ihotyypille sopivia tuotteita ja vielä kohtuu hintaan. 😊  Käytössäni on tällä hetkellä Hydrate tuotelinja ja kaikki tuotteet mitä linjaan kuuluu.


Käytän puhdistusgeeliä aamuin ja illoin kasvoja pestessä, tällä muuten lähtee meikitkin kivasti pois, eikä jää ripsiväristä mustat silmänaluset :) puhdistuksen jälkeen lisään kosteuttavan hyaluroniseerumin ja kosteuttavan hyaluronivoiteen iholleni, iho näyttää tässä kohtaa jo todella hyvältä, eikä välttämättä vaadi edes meikkaamista näiden tuotteiden kanssa, mikä on aina plussaa. Käytössä on myös kasvovesi suihke, jota voi vaikka suihkauttaa meikin päälle, jos iho tuntuu kiristävän tai kaipaa lisäkosteutusta.  Kuorin ihon säännöllisesti kerran tai kaksi viikossa kaksitehoisella kuorintavoiteella ja tämän jälkeen lisään kosteuttavan naamion vielä vaikuttamaan, minkä muuten voi jättää vaikka koko yöksi vaikuttamaan. Ja pieni muistutus vielä kaikille, älkää laiminlyökö ihonhoitorutiineja, vaikka kuinka laiskottaisi😊 

Tämä tuotesarja on ehdottomasti suosikkini ja toimii todella hyvin, ei enää kuivia kohtia kasvoilla tai jatkuvasti finnejä naamassa. Aion myös tutustua sarjan muihin tuotelinjoihin ja kokeilla niitä. :) 

Iho näyttää hyvältä ilman meikkiäkin, kun on oikein hoidettu iho :)
 (kuvassa on ripsiväriä laitettu :D)
Lähetä kommentti