SOCIAL MEDIA

6.4.2021

Koirakuvaus

Ensimmäiset koirakuvaukset nyt myös takana 😊 saan olla niin iloinen, kun mulla on ihania ystäviä, jotka suostuu aina mun kaikkiin ideoihin, jotta pääsen harjoittelemaan kaikenlaisia kuvauksia. 💓 Valokuvaus on mulle tosi tärkeä harrastus ja rakastan kuvailla kaikkea maan ja taivaan väliltä, maisemakuvaus on yleisin ja varmasti mulle se helpoin juttu, kun kohde on paikallaan, mutta rakastan ottaa haasteita vastaan ja opetella kuvaamaan liikkuvia kohteita aina yksi kerrallaan. 😊

Sydän ihan sulaa, kun näitä kuvia katselee tästä herrasta 💓 ja oma koirakuume kasvaa entisestään! 💓


💓💓

Välillä pitää komentaa kuvaajaa😂

Kuvaaja täti kielsi mua menemästä jäälle, niin mä päätin komentaa sitä vähän 😉

Hän nauttii auringosta ja lumesta 😎

Ja loppuun vielä näytettiin kuvaaja tätille kieltä 👅😂

 


4 kommenttia :

  1. Tekstin fontti on vaikealukuinen ainakin kännykällä. Saman asian kanssa tasspainoilen itsekin blogissani.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos palautteesta. Pitääkin tsekata asiaa paremmin :)

      Poista