29.4.2021

Koukuttavimmat sarjat


 Ajattelin kirjoittaa pienen postauksen koukuttavimmista sarjoista, joita löytyy suoratoistopalveluista. Nykyään jään sarjoihin tosi helposti koukkuun ja useammat päivät menevät siihen, että huomaan tuijottavani sarjoja puhelimesta samalla, muita asioita tehdessä. Tykkään kotimaisista rikos-sarjoista ja välillä tulee seurattua muita hömppä sarjojakin. Seuraan pääasiassa sarjoja MTV3-palvelusta, C Moresta, Netflixistä sekä Ruudusta. Listaan nyt muutamat suosikkisarjani alle, jotka on ollut minun mielestäni koukuttavampia. 😊

Salatut Elämät - C More /  Mtv

Koukuttava saippuasarja, Salatut Elämät on ehdottomasti yksi mun lempi sarjoista, jonka katsomista en voi vaan yksinkertaisesti lopettaa mistään hinnasta. :D Sarjaa on kuvattu vuodesta -99 asti jo ja väitän katsoneeni joka ikisen jakson ainakin jossain kohtaa elämässäni. Sarjan tapahtumat sijoittuvat Helsinkiin kuvitteelliselle Pihlajakadulle, jossa suurin osa sarjan hahmoista asuu. Salkkareista on tehty lukuisia Spin-off sarjoja, Spin-off sisarsarja (Rantabaari), sekä Spin-off -elokuvat (Nightmare), joista olen myös ehtinyt kaikki katsomaan. :) Kyllä olen todellinen Salkkarit fani!


Hotel Swan Helsinki - C More 

Helmikuussa 2020 julkaistiin uusi Hotel Swan Helsinki niminen suomalainen draamasarja, jonka tapahtumat sijoittuvat helsinkiläiseen luksushotelliin. Jännittävässä sarjassa seurataan uuden hotellin johtajan katoamista, joka paljastuu lopulta murhatutkinnaksi, jossa kaikilla tuntuu olevan jotain salattavaa. Jäin sarjaan koukkuun jo heti ensimmäistä jaksosta lähtien ja parhaillaan menossa olevan kakkoskauden loppua odotellaan jo kuumeisesti. 


Syke - Ruutu + / Nelonen/Liv 

Vuodesta 2004 asti esitetty suomalainen draamasarja, jonka tapahtumat keskittyvät suurkaupungin keskussairaalan traumapolille. Sarjan tapahtumat ovat laajentuneet alkukausista huomattavasti ja uusissa jaksoissa seurataan jo koko traumaosaston toimintaa, kun aiemmilla kausilla tapahtumat sijoittuivat enemmän muutaman hoitajan työhön ja vapaa-aikaan. Parhaillaan menossa oleva 10 kausi on näkyvissä vain Ruutu + tilaajille ja odotan jo kovasti, että useampi jakso olisi näkyvissä, jotta pääsen uuteen kauteen mukaan. 


Aallonmurtajat - C More

C More -suoratoistopalvelun ensimmäinen alkuperäissarja Aallonmurtajat on Suomalainen Kotkaan sijoittuva rikosdraamasarja, jonka keskiössä on perhe, joka tienaa elantonsa ammattirikollisuudella. Sarjasta julkaistiin ensimmäinen kausi syksyllä 2017 ja se nousi välittömästi C Moren katsotuimpien sarjojen kärkeen, eikä ihme, koska tää sarja oli hyvin jännittävä ja koukuttava. Jäin ensimmäisen kauden jälkeen odottamaan innolla jatkoa sarjasta, joka onnekseni esitettiinkin jo vuonna 2019 C Morella. Kolmas kausi näytettiin C Morella vasta nyt keväällä 2021. Jos yhtään rikossarjoista pitää, niin suosittelen katsomaan tämän sarjan läpi, kaikki kaudet ovat nähtävissä vielä C More suoratoistopalvelussa. 


Virgin River - Netflix

Tää on nyt yks mun hömppä sarjoista mitä oon katsonut. Virgin River on romanttinen draamasarja, jossa erikoissairaanhoitaja Mel etsii itselleen uutta alkua ja muuttaa pois Los Angelesista kaukaiseen Pohjois-Kalifornian kaupunkiin, jossa hän järkyttyy heti tavasta miten hänet otetaan kaupungissa vastaan. Sarjasta on nähtävillä kaksi tuotantokautta Netflix suoratoistopalvelussa. Sarja on täynnä romantiikka ja yllätyksiä. Sarja oli aluksi vähän tylsä ja pitkävetinen, mutta muutaman jakson jälkeen sen katsomista ei pystynyt enää lopettamaan, vaan sarja oli katsottava loppuun asti. Roba - Mtv3 / C More

Roba nimi tulee Helsingin Pienellä Roobertinkadulla sijaitsevasta poliisiasemasta, joka suljettiin vuonna 2012. Roba on suomalainen poliisisarja, jonka ensimmäinen tuotantokausi esitettiin MTV3-kanavalla syksyllä 2012. Sarjasta on tällä hetkellä nähtävissä neljä tuotantokautta, mutta viides tuotantokausi olisi myös tulossa tänä keväänä. Itse aloitin sarjan katsomisen vasta tällä viikolla ensimmäisestä kaudesta alkaen ja nyt jo vaikuttaa niin mielenkiintoiselta, että aion kyllä katsoa kaikki kaudet läpi. Tykkään ennen kaikkea suomalaisista sarjoista, missä on tunnettuja näyttelijöitä mukana tuomassa iloa ja hauskuutta sarjoihin. 


Mihin sarjoihin just sä oot jääny koukkuun ja miksi?! Jaa mulle sun lempisarjat, niin voidaan löytää yhdessä uusia sarjoja katsottaviksi! 😊

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti