25.5.2021

Heleä ja Hyvinvoiva iho - Atopik Hydrate linjan avulla

”sisältää mainoslinkkejä + alekoodin, mainoslinkit merkitty *-merkillä”Atopik on kotimainen herkälle iholle tarkoitettu apteekkikosmetiikkasarja. Tuotteiden tehoaineina ovat suomalainen kaura, mustikka sekä prebiootit. Atopik -sarjan tuotteita on saatavilla vain apteekeista. 

Rakastuin tähän sarjaan heti😍 *Atopik Hydrate -linja on tarkoitettu kuivalle ja herkälle iholle ja tämä oli juuri oikea valinta minun iholleni, tuotteiden avulla iho on heleä, hyvinvoiva ja ennen kaikkea kokonaisvaltaisesti kosteutettu! :D 

Hydrate- linjasta löydät kaikki tarvittavat ihonhoitotuotteet jokapäiväiseen ihonhoitoon, sarjasta löydät: puhdistusgeelin, kasvovesisuihkeen, kosteuttavan hyaluroniseerumin, kosteuttavan hyaluronivoiteen 24h, kaksitehoinen kuorinta voiteen sekä tehokosteuttavan naamion. Itse olen sarjaa täydentänyt myös aivan mahtavalla itseruskettavalla kasvovedellä, joka tuo iholle kevyen ja tasaisen päivettyneen sävyn. Sensitive sarjasta olen ottanut käyttöön perusvoiteen, sekä pesunesteen. :) 

Tuotteet ovat todella riittoisia, eikä hintakaan ole tälle luonnonkosmetiikalle missään nimessä kallis, tuotteiden hinnat Hydrate-linjassa ovat 14,44€-34,27€ *Apteekkituotteet.fi verkkokaupassa! ❤😍


Suosittelen lämpimästi sarjaa teille kaikille, jotka haluatte hyvinvoivan ihon luonnonkosmetiikan avulla! ❤❤

Atopik sarjasta löydät varmasti itsellesi sopivan hoito -linjan neljästä vaihtoehdosta, vaihtoehtoina ovat: Sensitive-, Hydrate-, Anti-Age-, Balance-, sekä itseruskettavat tuotteet löydät myös Atopik- sarjasta. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti