SOCIAL MEDIA

16.9.2021

Koiranpentu saapui taloon


Muutama päivä on kulunut siitä, kun perheeseemme saapui uusi tulokas Rommi. Rommi on Labradorinnoutajan pentu ja minulle ensimmäinen koira. Muutamat päivät on mennyt täysin pentukuplassa elellen ja uusien paikkojen tutkimiseen. Arki pennun kanssa on kuitenkin lähtenyt kaikesta huolimatta hyvin sujumaan ja yksinolo harjoituksiakin päästiin heti kokeilemaan, kun uusi paikka oli tullut tutuksi pennulle. 


Alkujännityksen jälkeen meno uudessa kodissa on ollut hyvinkin vauhdikasta välillä, aina ei tahdo nuo jalat edes pysyä pään mukana matkassa, kun ollaan niin vauhdikkaasti menossa eteenpäin. Itselle tämä kaikki on täysin uutta elämää pennun kanssa ja paljon on tullut jo nyt opittua uusia asioita ja varmasti niitä meidän yhteisen matkan aika tulee vielä paljon lisääkin. Työn, opiskelun ja normaali arjen yhdistäminen pennun kanssa on mennyt oikeasti yllättävän hyvin, vaikka paljon on erinäisiä muistettavia asioita mitä täytyy nyt ottaa huomioon.❤

Pentupäivityksiä tulee olemaan Instagram puolella enemmän, joten sinne kannattaa lähteä seurailemaan meidän pentuarkea ❤ Tännekin toki päivittelen, mutta vähemmissä määrissä, koska yksinkertaisesti aikaa vain ei ole kaikkeen. :) 


Lähetä kommentti