SOCIAL MEDIA

1.9.2021

Uudet tuulet puhaltavat!

Kesä vaihtuu syksyyn ja uudet tuulet puhaltavat täällä. Olen odottanut syksyä monestakin eri syystä ja nyt voin vihdoin paljastaa teillekin mitä kaikkea on luvassa syksyn mittaan. Vatsassa myllertää jo perhosia ja mieli odottaa innoissaan uusia tulevia juttuja. :D

Blogin osalta uudet tuulet tarkoittavat varmasti hieman hiljaisempiakin hetkiä välillä, mutta pyrin ottamaan myös aikaa kirjoittamiseen ja kertomaan teille kuulumisia. Syksy tulee olemaan raskas ja koko tuleva vuosikin, mutta olen ottanut haasteen vastaan ja sitä kohti mennään täysillä. Olen todella innoissani tulevista asioista mitä tapahtuu ja ensimmäinen niistä tapahtuukin jo vajaan viikon päästä, eli 06.09.2021 mulla alkaa virallisesti opinnot, jotka suoritan oppisopimuksella nykyisellä työpaikallani. Urakehitys on mulle tärkeää ja haluan kehittää osaamistani ja taitoani eri asioissa mahdollisimman laajalle skaalalle. Koskaan ei pidä jäädä paikalle junnaamaan, vaan on lähdettävä rohkeasti kohti uusia seikkailuja ja tulevia haasteita. :)


Myös toinen kauan odotettu haave toteutuu alle kahden viikon päästä, nimittäin meille tulee koiravauva ❤ Ollaan haaveiltu jo pitkään omasta koirasta ja etsitty hartaasti meille juuri sitä oikeaa pentua ja nyt se on vihdoin löytynyt ja saapuu kahden viikon päästä viihdyttämään ja temmeltämään meidän kotiin. :) Olen niin innoissani ja onnellinen, että saadaan vihdoin koira meille tuomaan piristystä arkeen ja säpinää meidänkin lattioille. Pentu aika tulee olemaan haastavaa, mutta myös palkitsevaa ajan kanssa. Näistä ihanista asioista on mun syksy tehty ja tulee olemaan varmasti kiireistä aikaa, mutta en todellakaan valita näistä asioista vaan päinvastoin! :) Tulen myös varmasti tänne päivittelemään meidän koira-arkea ja miten meillä on lähtenyt syksy käyntiin uusien haasteiden kanssa.


Ihanaa alkavaa syksyä kaikille! ❤

                               


Lähetä kommentti