18.7.2022

Yli puolen vuoden tauon jälkeen

    Mihin tämä vuosi on oikein mennyt? Nyt eletään jo heinäkuuta, enkä ole kerinnyt yksinkertaisesti ensimmäistäkään postausta tänä vuonna vielä kirjoittamaan, kirjoittamista en missään nimessä ole unohtanut, enkä aio unohtaakaan, mutta alkuvuosi on ollut nyt vain tavallista kiireellisempi töiden ja opiskelujen puolesta.
 Tänään sain vihdoin kirjoitettua viimeisen esseen koulutehtäviä varten valmiiksi, joten voiton puolella ollaan jo. Pakolliset tutkinnon osat suoritin ennen Juhannusta pois alta ja syksyllä olisi vielä edessä kaksi valinnaista tutkinnonosaa, jotka ajattelin aloittaa mahdollisimman nopeasti kesäloman loputtua, tavoitteissa on kovasti ennen Joulua saada tutkintotodistus käteen :) 

    
Valokuvaus on ollu myös alkuvuoden tauolla ja sormet jo syyhyävätkin päästä taas "linssin taakse" tosi toimiin :)  Viimeviikolla käytiin Hangossa pienellä kesälomareissulla ja muutamat kuvat tuli taltioitua reissusta, joita luvassa pian täällä blogin puolella enemmän. Kesällä pyrin muutenkin taas kuvailemaan enemmän ja kertomaan teille kuulumisia, sillä niitä on kertynyt taskun pohjille aika paljon! :) 

Ehkä pieni blogi tauko onkin tehnyt vain ihmeitä ja ideoita ja tekstejä alkaa satelemaan entistä enemmän ;) Pysykäähän kuulolla! 😜💛

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti