TIETOJA MINUSTAMira Virtanen

Tervetuloa blogiini! Hienoa, että olet löytänyt tänne. Olen kirjoittanut Valon Viemää blogia vuodesta 2020. Blogissa pääset seuraamaan arjen palasia vauvavuoden keskeltä ja matkaani äitinä. Blogi on kulkenut jo useamman vuoden mukanani ja siitä on tullut osa minua ja minun tarinaani.

Kirjoitan tänne rennoin fiiliksin meidän arjesta, elämästä ja vauva-vuodesta rehellisesti sellaisena, kuin se on kaikkine tunteineen. Toisinaan jaan vinkkejä mitä vastasyntynyt tarvitsee ja toisinaan kerron meidän kirppislöydöistä vauvalle. 

Blogin pitäminen on ollut minulle pitkäaikainen haave. Perustin tämän blogin vuonna 2020 ja aloitin silloin kirjoittamalla valokuvausharrastuksestani, jonka olin silloin aloittanut, kiertelin paljon kuvaamassa rakennuksia, maisemia ja tehtiin kotimaanmatkoja, joista kirjoittelin tänne. Myöhemmin aloitin kuitenkin Lähiesimiehen opinnot ja blogin kirjoittaminen jäi ajanpuutteen vuoksi paljon vähemmälle ja päivityksiä tuli vain enää muutamat kuukaudessa ja valokuvauskin oli jäänyt vähemmälle. Aika ei riittänyt enää valokuvaus blogin pitämiselle ja mietin pitkään jatkaisinko edes blogin kirjoittamista vai mitä tekisin?! Jostain kuitenkin löytyi vielä intohimoa jatkaa, mutta oli mietittävä uusi aihe, josta kirjoittaisin, koska aikaa valokuvaukselle ei ollut. Elämäntilanteeni oli juuri silloin muuttumassa aika radikaalisti ja meille oli tulossa perheenlisäystä, joten päätin jatkaa kirjoittamista ja muuttaa blogin perhe blogiksi.

Miellän itseni iloisena ja elämänmyönteisenä perheen äitinä! Perhe tulee ykkösenä ja sen eteen teen kaikkeni. 💛 Päiväni käynnistyy aamukahvilla ja inspiroidun parhaiten aamuisin, olen siis todellinen aamuvirkku 😍 Nautin kotona olemisesta, kirppisten kiertelemisestä, lapsen kanssa touhuamisesta ja valokuvaamisesta.Lisää minusta postauksissa: 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti