5.3.2024

Kuka minä olen

Blogini on viimeaikoina tavoittanut paljon uusia lukijoita ja seuraajia, joten pieni esittely lienee paikallaan tällä hetkellä. Olen joskus blogin alkuaikoina muutaman esittelyn kirjoittanutkin itsestäni, mutta pieni päivitys on varmasti paikallaan.


ESITTELY


Tämän blogin takana kirjoittelee 30-vuotias Mira. Miellän itseni iloisena ja elämänmyönteisenä perheen äitinä! Olen perusluonteeltani mukavuudenhaluinen, reipas ja aikaansaava persoona. Perhe tulee ykkösenä ja sen eteen teen kaikkeni.💛 Rakastan hiljaisia aamuja aamukahvin merkeissä ja päiväni käynnistyykin parhaiten, kun saan juoda aamukahvin rauhassa. Olen oikea aamuvirkku ja aamuisin inspiroiduin parhaiten ja saan eniten aikaan asioita 😍 Nautin kotona olemisesta, kirppisten kiertelemisestä, lapsen kanssa touhuamisesta ja valokuvaamisesta. Olen syntyjäni Raumalainen ja Raumalla olen asunutkin lähes koko ikäni.


PERHE JA KOTI


Perheeseeni kuuluu tällä hetkellä minä, avopuolisoni, esikoispoika ja koira. Perheemme täydentyy vielä yhdellä pienellä pojalla huhtikuussa. Tällä hetkellä elän kotiäitini ja päivät meneekin esikoispojan kanssa kotona touhuillessa. 💙


Asumme vuokralla kerrostalokolmiossa. Löysimme täydellisen kolmion meidän tarpeisiimme läheltä keskustaa ja vielä talon ylimmästä kerroksesta, mistä avautuu upeat maisemat. Ollaan erittäin tyytyväisiä kerrostaloelämiseen sen helppouden vuoksi, eikä missään vaiheessa olla kaivattu omakotitaloon muuttamista. Arvostan enemmän yhteistä perhe aikaa, kun kotitöiden tai pihan hoitamista, pieni parveke riittää oikein mainiosti meille. Hankin jopa meille robotti-imurin helpottamaan siivousrutiineja, jotta meille jäisi enemmän yhteistä aikaa perheen kesken. Robotti-imuriin investointi oli pitkään aikaan paras päätös ikinä, nyt voin nauttia siististä kodista lähes päivittäin ja katsella sohvalta, kun imuri hoitaa työnsä!



TYÖ JA OPISKELU


Urahistoriani on pitkä ja kokemusta löytyykin monelta alalta. Olen suorittanut Raumalla Länsirannikon Koulutus Oy WinNovassa Hotelli- ja ravintola-alan perustutkinnon vuonna 2012, jonka jälkeen suoritin heti perään Hotelli-, ravintola- ja catering-alan perustutkinnon vuonna 2013. Tarjoilijan opintojen jälkeen olin hetken aikaa työelämässä tekemässä erinäisiä tarjoilijan töitä. Kyllästyin kuitenkin nopeasti ilta- ja viikonloppu töihin ja halusin lähteä kokeilemaan jotain uutta alaa. 

Lähdin 2014 Tampereelle opiskelemaan kauneudenhoitoalan perustutkintoa, josta tieni veivät rakennekynsien ja ripsienpidennysten maailmaan. Kouluttauduin kynsien ja ripsien merkeissä ja jatkoin uraani tehden ensin molempia ja kynsien parissa kiinnostuksen loputtua, jatkoin pelkkien ripsien parissa. Ripsienpidennysten maailmassa tuli muutamat kilpailutkin koettua ja haettua lisävarmuutta tekemiseen ja tietysti vähän mainetta ja kunniaa 🙊 Muutin takaisin 2017 Raumalle, jossa perustin oman toiminimen tehdäkseni ripsiä. Muutama vuosi vierähti hienosti ripsienparissa, kunnes terveydelliset syyt pakottivat lopettamaan työni, jota rakastin ja tein suurella intohimolla 😭 Päätös oli kuitenkin tehty ja vaihtoehtoja jatkamisen suhteen ei ollut, oli aika etsiä taas jotain muuta mielenkiintoista työtä, jota pystyisin tekemään. 

Lähdin täysin uusille urapoluille vuonna 2019 tuulilasin valmistuksen merkeissä, ja sillä tiellä ollaan edelleen, toimenkuvat ovat vain muuttuneet matkan varrella. Kyllästyin vuorotöihin ja hain pienen kannustuksen saattelemana sisäisen haun kautta päivätyötä, johon oli haku auki ja yllättäen paikka avautui minulle. Toimin siis tällä hetkellä varastonhoitoja tuulilasitehtaalla. Opiskelin työnohessa Lähiesimiestyön ammattitutkinnon ja valmistuin joulukuussa 2022. Katsotaan minne uraportaat seuraavaksi vievät, kun palaan takaisin töihin vanhempainvapailta noin vuoden päästä. 


MISTÄ KIRJOITAN?


Blogin pitäminen on ollut minulle pitkäaikainen haave. Perustin tämän blogin vuonna 2020 ja aloitin silloin kirjoittamalla valokuvausharrastuksestani, jonka olin silloin aloittanut, kiertelin paljon kuvaamassa rakennuksia, maisemia ja tehtiin kotimaanmatkoja, joista kirjoittelin tänne. Myöhemmin aloitin kuitenkin Lähiesimiehen opinnot ja blogin kirjoittaminen jäi ajanpuutteen vuoksi paljon vähemmälle ja päivityksiä tuli vain enää muutamat kuukaudessa ja valokuvauskin oli jäänyt vähemmälle. Aika ei riittänyt enää valokuvaus blogin pitämiselle ja mietin pitkään jatkaisinko edes blogin kirjoittamista vai mitä tekisin?! Jostain kuitenkin löytyi vielä intohimoa jatkaa, mutta oli mietittävä uusi aihe, josta kirjoittaisin, koska aikaa valokuvaukselle ei ollut. Elämäntilanteeni oli juuri silloin muuttumassa aika radikaalisti ja meille oli tulossa perheenlisäystä, joten päätin jatkaa kirjoittamista ja muuttaa blogin perhe blogiksi.


Kirjoitan tänne rennoin fiiliksin meidän arjesta, elämästä ja vauva-vuodesta rehellisesti sellaisena, kuin se on kaikkine tunteineen. Toisinaan jaan vinkkejä mitä vastasyntynyt tarvitsee ja toisinaan kerron meidän kirppislöydöistä vauvalle.


Tervetuloa blogiini! Hienoa, että olet löytänyt tänne! Kiitos 💛

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti