11.1.2021

Hemmottelua : Kasvohoito

Käyttekö säännöllisesti kasvohoidoissa vai onko se asia mistä on helppo säästää? Itse ammattia lukeneena tiedän, että olisi hyvä käydä kasvohoidoissa vähintään 4 kertaa vuodessa säännöllisin väliajoin, eli voidaan ajatella että aina, kun vuodenaika vaihtuu tulisi käydä kasvohoidossa. Tämä ei kuitenkaan monellakaan toteudu, kuten ei myöskään ole itsellä toteutunut aikaisemmin. Ajattelen asiaa vähän turhana ja jätän helposti sen roikkumaan ja totean, että kyllä sinne sitten kerkeää myöhemminkin ja onhan minulla nämä hyvät kotihoitotuotteet tässä kuitenkin. :D

Seuraavaksi mietitäänkin, onko ne omat kotihoitotuotteet oikeasti hyviä ja sopivatko ne juuri sinun ihollesi? Itse painin tämän ongelman kanssa jatkuvasti mikä on oikea tuote juuri minun iholleni ja mikä sopii juuri minun tarpeisiini? Olen vuosien aikana kokeillut monia markettituotteita ja ajatellut, että nyt tämä on juuri sopiva tuote minun käyttööni ja hetken päästä todennut taas saman, että eihän se ollutkaan. Tässä jo yksi syy miksi kannattaa mennä kasvohoitoon ja kuunnella ammattilaisen suositukset juuri sinulle sopivista tuotteista.

Näin aikuisiällä on alkanut ymmärtämään enemmän kasvohoidon tärkeyden ja tähän liittyen teinkin myös yhden lupauksen itselleni…päätin nimittäin, että alan käymään säännöllisemmin kasvohoidoissa kuin kerran kahdessa vuodessa tai harvemmin, mitä tähän asti on tullut käytyä, ihon hoito on kuitenkin tärkeä osa minua ja haluan ihoni näyttävän ja pysyvän hyvänä vielä pitkään! :)

Lähipiiristä löytyykin aivan ihana kosmetologi, jonka hoitolaan on helppo mennä ja tuntee olonsa turvalliseksi ja huomioiduksi. Raumalla sijaitseva Hoitola Hyväolo (Syväraumankatu8 ) on monipuolinen kauneushoitola, josta saat kauneushoidot päästä varpaisiin! Pääset hoitolassa rentoutumaan ja nauttimaan hoidoista ammattilaisen käsittelyssä ja saat apua ihon vaikeimpiin ongelmiin. 

Vuosi 2021 on muutosten vuosi tämän asian suhteen, ja alan ehdottomasti käydä useammin kasvohoidossa :) vuoden ensimmäinen kasvohoito on käytynä ja kaksi seuraavaa aikaa on myös varattu valmiiksi. Kannattaa aina varata seuraava aika valmiiksi, niin tulee paljon helpommin mentyä, eikä tarvitse keksiä niitä olemattomia tekosyitä, miksi sinne ei menisi :D Ihoni voi ja näyttää paljon paremmalta nyt hoidon jälkeen ja olen kyllä todella tyytyväinen saamaani palveluun ja hoitoon, isot suositukset Hoitola Hyväololle! :)


2 kommenttia:

  1. Täytyy myöntää, että omat ihonhoitorutiinini ovat kaikkea muuta kuin säännölliset. Olisi kyllä ihana käydä kasvohoidossa tai kosmetologilla. Voisin itsellekin ottaa tämän vuoden haasteeksi keskittyä enemmän ihoni hoitoon täällä Kotkassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valitettavaa miten helposti näinkin tärkeä asiaa jää hoitamatta :( Muista pienikin hemmottelu tekee jo hyvää ja siihen jää muuten helposti koukkuun ;)

      Poista