3.4.2021

Valokuvaus Islanninhevosen seurassa

 Rakkaus hevosiin kuljetti minut myös kuvaamaan hevosia enemmän. Hevosissa kiehtoo voima, näyttävyys ja lempeys samassa paketissa. Hevoskuvaus on haastavaa, mutta samalla innostavaa, kun joutuu keskittymään moneen asiaan, jotta saadaan hevonen hyvin esiin kuvissa. 

Pääsin harjoittelemaan hevoskuvausta ystäväni Islanninhevosella ja täytyy myöntää, että haastetta riitti, onneksi en pelkää haasteita, vaan lähden täysillä niitä kohti! 😍 On vaikeaa saada hevonen ilmeikkääksi ja samalla myös näyttämään sopusuhtaiselta. Erityisesti pitää huomioida hevosen korvien asento, ovatko ne hörössä vai nuupallaan.. hörössä olevat korvat saavat hevosen näyttämään läsnäolevalta kuvassa. On tärkeää myös muistaa kiinnittää hevosen huomio itseesi esimerkiksi herkuilla tai äänellä, näin saat ilmeikkäämpiä kuvia. 

Kuvaustilanteissa ennen kaikkea on muistettava turvallisuus, hevonen on iso ja vahva eläin, joka voi pelästyä tai riehaantua yhtäkkiä. Muista siis tämä... Älä tee kuvaustilanteessa mitään, mitä et tekisi muutenkaan hevosen kanssa! :) 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti