2.1.2023

Miten kävi opintojeni - Valmistuinko?


Hellou!

Moni varmasti on kerinnyt jo miettimäänkin, miten opiskelujeni kävi 😊

Syyskuussa 2021 aloitin työnohella opiskelemaan Lähiesimiestyön Ammattitutkintoa. Minua oli pitkään jo kiinnostanut lähteä opiskelemaan alaa, mutta en ollut valmis suorittamaan opintoja koulun penkillä istuen, vaan toivoin, että voisin suorittaa opinnot työnohella oppisopimuksella. Aloin aktiivisesti tutkia opiskelu tarjontaa, kunnes vastaan tuli tämä Winnovan järjestämä Lähiesimiestyön ammattitutkinto - Verkkototeutus koulutus, jonne laitoin hakemuksen saman tien sisään, enempää asiaa miettimättä 😂 Siinä ei sitten kauaa mennytkään, kun oppilaitoksesta otettiin yhteyttä ja kerrottiin, että pääsisin opiskelemaan tutkintoa, jos työpaikka on mukana tukemassa opiskelujani. 

Koulutuksen kestoksi oli määritelty 12-18 kk riippuen omista tavoitteista ja aikataulusta, tähän asetin itselle kuitenkin tavoitteeksi, että valmistun viimeistään 2022 Joulukuussa ja näinhän siinä kävi, että onnistuin! 😍 Työpaikalta sain ihan valtavasti tukea ja tsemppiä koko koulutuksen ajan ja apua ongelmatilanteissa, kun sitä tarvitsin. 

Helppo tie tämä ei missään nimessä ollut, mutta olen erittäin tyytyväinen lopputulokseen ja ennen kaikkea siihen, miten paljon sain puolisolta tukea koulutuksen suorittamiseen arjen keskellä. 😍 Arki oli välillä todella hektistä ja vuoteen mahtuikin paljon tapahtumia... oli alle vuoden ikäinen koiranpentu talossa🐕, loukkasin jalkani ja kävelin parisen kuukautta keppien kanssa, muutettiin omakotitalosta kerrostaloon ja tietysti parhaimpana uutisena saimme kuulla, että meille syntyy pienokainen 2023 Maaliskuussa, joka tulee muuttamaan meidän elämän täysin uudella tavalla 😍😍


Kiitollinen ja onnellinen, että sain opinnot päätökseen, ennen pienokaisemme saapumista! 💙


Alla vielä pieni juttu mun opiskeluista, mikä tehtiin mun valmistumisen jälkeen työpaikan "verkkouutisiin"Ei kommentteja:

Lähetä kommentti