25.6.2024

Myyntijakso alkoi kirpputorilla"Kierrättäminen on tätä päivää"


 Nyt on aika sanoa hyvästit äitiysvaatteille, nimittäin niitä mä en tule enää ikinä pukemaan päälleni! Vaatekaapit on siivottu äitiys/imetysvaatteista ja on aika laittaa hyvä tavara kiertämään ja viedä kirpputorille tarpeettomat ja ehjät vaatteet. 

Varasin jälleen viikon myyntijakson suositulta Raumalaiselta Lykky kirppikseltä, jonne lähtee tällä kertaa enimmäkseen vaatetta useamman kassillisen verran. Myyntiin lähtee jo meille pieneksi käyneet vauvan vaatteet, raskausajan vaatetta ja paljon muuta hyväkuntoista vaatetta, sekä muutamat kengät.

Muutama vuosi takaperin jos mulle olisi ehdotettu vaatteiden myymistä kirpputorilla olisin vastannut, etten todellakaan jaksaisi nähdä sitä vaivaa, jonka joudun suorittamaan sen eteen, että kaikki saadaan hinnoiteltua myymistä varten! Nyt on kuitenkin täysin eri ääni kellossa ja kirppistely onkin vienyt mut täysin mukanaan ja vien mielelläni ehjät ja siistit vaatteet kirppikselle myyntiin - laitetaan hyvä kiertämään! Aikaa ja kärsivällisyyttä vaaditaan tässä projektissa mikäli haluaa, että myyntiin päätyy vain ostokelpoista tavaraa. Tälläkin kertaa olen jokaisen tuotteen käynyt huolellisesti läpi ja hinnoitellut, sekä maininnut mahdolliset pikkuviat, jos niitä kyseisestä tuotteesta löytyy -  näin ostaja tietää jos vaatteessa on reikä tai tahra, eikä hänelle tule ns. huijattu olo, kun viasta ei ole mainittu! 😊


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti