17.4.2021

Veneilykausi avattu

Kesä tulee ryminällä ja saatiin vihdoin veneilykausikin avattua, aivan huikea fiilis 🤩 Jotenkin niin uskomatonta, että ollaan huhtikuun puolessa välissä ja aurinko paistaa ja lämpötila +16astetta 😎 kyllä tarkeni mukavasti merellä olla koko päivän, nautiskellen keväisestä säästä kalastellen ja grillaillen😎 


Kesä on ihan parasta aikaa, kun voi lähteä merelle chillailemaan ja nauttimaan ulkoilmasta, ehdottomasti paras tapa nollata ajatuksia 🤩 

Olin aluksi tosi paljon sitä vastaan, et ostettaisiin vene, mutta kyllä se munkin mieli vaan on muuttunut ja loppupeleissä se on ollu tosi hyvä ostopäätös aikoinaan meille. Paljon enemmän on päässyt tutustumaan Rauman saaristoon ja ulkoilemaan ylipäätänsäkin, kun on oma vene millä kulkee. 


Veneilykaudelta odotan ehdottomasti sitä yhdessä tekemistä ja olemista, sekä tietenkin perinteistä saariyötä 😍😎 Ja missään nimessä valokuvausta unohtamatta ❤2 kommenttia:

  1. Rauman saaristo on varmasti upea! :) Me miehen kanssa olemme ajatelleet hankkia veneen mökille joka sijaitsee Saimaan saaristossa mutta emme tiedä veneilystä paljon. Moottoriveneen luultavasti ostamme. Olen soutaessa huomannut, että ajoittain vedessä kelluu tolppia? Tutkiessani asiaa nämä ovat ilmeisesti kardinaalimerkkejä? Näillä varmaan on paljon merkitystä kun veneilee? Hyvää kesän odotusta sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa ihmeessä kesällä tulla tutustumaan Rauman Saaristoon! :) Kyllä se on hyvä osata suurin piirtein kaikki merimerkit ja ajaessa katsoa karttaa tai muuta vastaavaa, jottei tule karilleajoja :) Kiitos ja mukavaan kesän odotusta myös teille! :)

      Poista