2.2.2024

Kierrättäminen kirpputorilla


Kirpputorilla kierrättäminen tuotti tälläkin kertaa hyvän myynnin! 😎


Kirpputorin loosivaraus päättyi tänään ja loosi on nyt siivottu ja tyhjennetty myymättä jääneistä tavaroista ja vaatteista seuraavaa myyjää varten. 😊 Tälläkin kertaa sain hyvän kokemuksen myynnistä Raumalaiselta Lykky Kirppikseltä. 

Kerroin aikaisemmassa postauksessa jo, että tällä kertaa otin vain viikon varauksen kokeillakseni, kuinka hyvin viikossa tavara liikkuu ja kyllähän se liikkui viikossakin todella hyvin, mutta tavaran pitää olla oikeasti siistiä, hyvää ja hinta kohdillaan! Myyntiin lähti tällä kertaa 136 tuotetta, joiden sekaan mahtui vaatteita, kodin lasitavaraa ja paljon kaikkea muutakin itselle tarpeetonta tavaraa. Viikon aikana kävin taas joka toinen päivä siivoamassa loosin ja laittamassa tavarat paikoilleen ja pitihän siellä tietysti vähän kierrellä katsomassa, mitä muilla on myynnissä ja tein myös pojalle muutamat vaatelöydöt kesää varten! 😍

Viikon myynti oli 81 tuotetta eli yli puolet tavaroista meni viikossa kaupaksi kirpputorilla!! 😍 Suurin osa myymättä jääneistä tavaroista lähti heti vaatekeräykseen, joten kotiin viemisiä ei juuri ollut tälläkään kertaan! 😍 Kierrättäminen kunniaan! Iso suositus ja peukku Lykky kirppikselle, teette hienoa työtä! Teidän kanssa on aina ilo asioida ja palvelu on mutkatonta ja sujuvaa ja mikä parasta kirpputorin yleisilme on aina siisti ja kulkeminen vaivatonta jopa lastenrattaiden kanssa! 😍💛Ei kommentteja:

Lähetä kommentti