16.5.2021

Ajatuksia elämästä!


 Huomenna olisi paluu arkeen sairasloman jälkeen.. :) Olen ollut kolme viikkoa sairaslomalla olkapään takia, kun mulla todettiin kiertäjäkalvosin oireyhtymä... :(  On kyllä ollut jotenkin tosi raskasta ja päivät tuntunut tosi pitkiltä, mutta samalla ollu ihanaa olla kotona. Kolmen viikon aikana on ehtinyt miettimään asioita tosi paljon esimerkiksi: mitä elämältä haluan, mahdollista opiskelua, työasioita, mitkä on tulevaisuuden suunnitelmat ja tietenkin paljon kaikkea muutakin ja ennen kaikkea tekemään asioita mistä oikeasti nautin. Normaali arjen keskellä sitä helposti tulee kiireiseksi ja alkaa keksimään tekosyitä, ettei lenkille esimerkiksi tarvitsisi lähteä, tai tehdä muita pakollisia asioita... :D 


 Olen saanut nauttia ihanista ilmoista ja liikkua luonnossa, mistä tulikin mieleen, että olen löytänyt uudelleen mun lenkkeilyharrastuksen sairasloman aikana :D Tästä oon kyllä tosi tyytyväinen, koska silloin, kun korona tuli niin mulla loppui kuntosaliharrastus kokonaan ja käytännössä kaikki muukin liikkuminen. Näiden viikkojen aikana oon kuitenkin yrittänyt nyt lähes päivittäin käydä lenkillä ilmoista riippumatta ja tekosyitä keksimättä :D Mulle ainakin tulee niin hyvä fiilis siitä, kun saa oikeasti otettua itseä niskasta kiinni ja lähdettyä raikkaaseen ulkoilmaan lenkkeilemään. :) 

Ensimmäinen viikko mulla meni hyvin pitkälti siihen, että parantelin tulehtunutta olkapäätä ja jumppasin fysioterapeutin ohjeiden avulla, kun tulehdus oli vähän hellittänyt pääsi enemmän nauttimaan päivistä kotona ilman jatkuvaa särkyä. Sarja maratoneja oli viikkojen aikana paljon ja välillä päivät meni oikeasti vain sohvalla maatessa ja katsellessa hyviä sarjoja. :) Sarjoja tuli sen verran katsottua, että tein Koukuttavimmat Sarjat julkaisun myös blogin puolelle, josta voit käydä katsomassa, mihin sarjoihin jäin koukkuun. :D  Raskainta tässä oli oikeasti se, ettei voinut tehdä mitään fyysistä ja koska oikeasta mä oon vähän sellainen työnarkomaani, niin hirveältä kun se kuulostaakin, niin totta se on! :)


 Hienoa tässä on kuitenkin se, että oon oppinut rentoutumaan ja nauttimaan siitä hetkestä, kun saa vaan olla, sekä pyytämään apua tarvittaessa.. :D Olen tosi huono pyytämään apua esimerkiksi kodin askareissa, haluan yleensä tehdä itse kaiken, vaikka sitä välillä kiroaakin, ettei aikaa jää muuhun, kuin kodinhoitamiseen :D Nyt oon kuitenkin oppinut jakamaan kodin töitä paremmin ja pyytämään apua. Eli tämä ns. pakko loma teki mulle selkeästi hyvää, se sai mut miettimään asioita monelta eri kannalta. Joskus on siis ihan hyvä pysähtyä oikeasti miettimään asioita rauhassa ja pohtimaan mitä haluaa elämältä. ❤
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti