4.5.2021

Batiste-kuivashampoo huonojen hiuspäivien pelastaja

”sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä”


Vuosien aikana on tullut testailtua useampia kuivashampoita ja nyt olen vihdoin löytänyt sen oikean ja sopivan tuotteen omaan käyttööni! Nimittäin *Batiste -kuivashampoo, täydellinen tuote, kun yksinkertaisesti hiustenpesuun ei ole vain tarpeeksi aikaa. Kuivashampoon avulla saat hiuksesi näyttämään "vastapestyiltä" ja samalla saat lisää tuuheutta hiuksiisi ja mikä parasta valikoimasta löytyy runsaasti erituoksuisia, sekä eri väreille tarkoitettuja tuotteita. 


Tämä todellinen arjen pelastaja ei myöskään ole hinnalla pilattu! :) Aivan kuulit oikein tämä tuote maksaa vain 3.90€ *Lyko :n verkkokaupassa! Pulloista on saatavilla myös pieniä matkakokoja (50ml), jonka saat mukavasti käsilaukussa kulkemaan mukanasi aina sinne minne ikinä kuljetkin! :D
Kuivashampoo imee itseensä rasvaisuuden ja hien päänahasta treenin jälkeen, sekä raikastaa tupakalta tai ruoankäryltä haisevan tukan, ilman vesikäsittelyä! 


Batiste-kuivashampoo on moninkertaisesti palkittu ja todellinen huonojen hiuspäivien pelastaja. *Batiste :n avulla saat tuuheutta ja hyvää pitoa liukkaisiin hiuksiin kampauspohjaa ajatellen, kun suihkutat sitä tyveen ja harjaan sen sitten kevyesti pituuksiin, tämä todellinen pelastaja ei jätä kuitenkaan hiuksiasi tahmaisiksi, kuten monet muotoilutuotteet tekevät.Iltaisin suihkuun meneminen viivästyy ja huomaat, ettet kerkeä kuivaamaan hiuksiasi enää ennen nukkumaanmenoa, tämä tuote mahdollistaa vesipesun väliin jättämisen ja hiuksesi ovat taas aamulla raikkaat ja tuuheat! :)

Vinkki: Suihkuta hiusten tyveen juuri ennen nukkumaan menoa ja aamulla hiuksesi tuntuvat ihanan raikkailta ja tuuheilta. Käytän itse tätä kikkaa usein ja voin sanoa, että toimii! 😍*Batiste Rose Gold on tuoksultaan hennon ruusuinen ja ehdottomasti näistä mun lempparituoksu. Valikoimasta löytyy niin paljon upeita tuoksuja, että voisin ostaa ne kaikki testiin! :D Ootko sä jo testannut tätä tuotetta? Entä mikä on sun suosikkituoksu tästä valikoimasta? :D Ei kommentteja:

Lähetä kommentti