12.9.2023

Asunnon metsästystä



Neliöt loppuu kesken


Asutaan tällä hetkellä 59neliöisessä kerrostalo kaksiossa ja nyt on alkanut todellakin tuntumaan siltä, että tila loppuu kesken! Lapsi kasvaa, koira tarvitsee oman tilan ja me aikuiset myös kaipaamme sitä tilaa ja ennenkaikkea säilytystila loppuu kesken. Isomman asunnon löytyminen olisi enemmän, kuin toivottu asia. Halutaan jatkaa vuokralla asumista sen helppouden vuoksi ja maiseman vaihdon muutaman vuoden välein on myös näin paljon helpompaa, kun ei ole sitoutunut omaan asuntoon.

Valikoimaa tuntuu olevan vaan tällä hetkellä todella vähän Raumalla, tai sitten meillä on liikaa kriteerejä! No ei kai sentään, suurin kriteeri tietysti on meidän koira, eli asunnossa täytyy olla lemmikit sallittu. Kolmioita ja isompia asuntoja löytyy vähäsen, mutta valitettavasti niissäkin vähäisissä on lemmikit kielletty😏 Ymmärrän tavallaan tämän, että monet haluavat lemmikit kieltää, mutta toisaalta tänä päivänä lemmikit ovat hyvinkin yleisiä ja niitä löytyy ihmisiltä nykyään enemmän ja enemmän... Jos asunnon haluaa pitää allergiavapaana, niin se tietysti on eri asia. 

Mitä me sitten halutaan uudelta asunnolta? Talosta tulisi löytyä hissi, se on aika suuri kriteeri myös tässä kohtaa, kun lapsi on pieni ja vaunujen kanssa kuljetaan. Asunnon pitäisi olla siisti, hyvä pohjaratkaisu, parveke olisi kiva ja sijainti keskustan läheisyydestä ja tietysti autoille autopaikat 😂 No onhan niitä kriteerejä tässäkin jo, mutta uskon, että löydetään näillä kriteereillä vielä asunto meille! Ollaan aloitettu asunnon etsiminen jo hyvissä ajoin, koska tiedettiin, ettei se välttämättä löydy kuukaudessa, eikä kahdessakaan. Asuntoilmoituksia tulee selattua päivittäin ja välillä useamman kertaa päivässäkin, ettei vahingossakaan mitään jää huomaamatta. 😊 Toivottavasti löydetään lähiaikoina asunto ja päästäisiin muuttamaan isompaan ja tilavampaan asuntoon! 💛

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti