14.9.2023

Kierrätä kirppiksellä

 

Jo on aikoihin eletty... Varasin nimittäin kirpputorilta loosin! 👌

En olisi ihan heti uskonut, että tämä päivä koittaa joskus.. Olen erittäin huono viemään kirpputorille tavaraa, koska olen aina ajatellut, että siinä on niin iso vaiva, mitä se tuo mukanaan, kun tuotteet pitää hinnoitella yms... Olen myös kyllästynyt myymään tavaroita ja vaatteita Facebook-kirpputoreilla, kun siellä saat koko ajan olla mittaamassa ja kuvailemassa vaatteita ja tavaroita lisää ym... sitten tulee varauksia ja loppupeleissä kukaan ei välttämättä tule tuotteita varauksesta huolimatta noutamaan. Tämä on niin turhauttavaa! Päätin, että nyt mulla on sopivasti vanhempainvapaalla aikaa lähteä kokeilemaan meneekö se tavara ja vaate kaupaksi siellä kirpputorilla oikeasti vai saanko laahata kaikki takaisin kotiin, mitä sinne olen nyt vienyt. 😂

Ensin tietysti pitää käydä tavarat ja vaatteet läpi, mitä sinne meinaa viedä ja tarkistaa, että kaikki ovat myyntikelpoisia, tämä vaihe itsessään jo vie aikaa tässä prosessissa. Tämän jälkeen, kun on selvillä mitä tuotteita viedään kirpputorille on aika hinnoitella tavarat. 


"Tässä kannattaa miettiä, että mitä itse olisit valmis maksamaan kyseisestä tuotteesta jos se olisi myynnissä kirpputorilla, tuote on kuitenkin käytetty ja aikomuksesi on kierrättää se uuteen kotiin!"


Likaiset ja rikkinäiset vaatteet ja tavarat kannattaa suosiolla jättää pois kirpputori myynneistä, ei niitä kukaan sieltä osta. Hinnoittelu tapahtuu kätevästi netissä, sillä kyseisellä kirpputorilla, johon tavarat vien on käytössä Kirppari-Kalle sovellus, jonka avulla teet netissä kätevästi hintalaput tuotteille ja pystyt myös seuraamaan tuotteidesi myyntiä sovelluksen kautta. Tämän toiminnon ansiosta jaksoin itsekin lähteä kokeilemaan kirpputorilla myyntiä! Ja tässä kohtaan mainitaan vielä, että kyseessä on Raumalla sijaitseva Lykky Kirppis! 💛

 Netissä on nyt täytetty hintatiedot tuotteille ja seuraavaksi hintalaput voi noutaa kirpputorilta ja kiinnittää tuotteisiin. Yritän tehdä mahdollisimman paljon kotona, jotta saan nopeasti vietyä tavarat kirpputorille, kun varaukseni alkaa, sillä jokainen varausminuutti maksaa! 😊 On hyvä miettiä valmiiksi, missä järjestyksessä vaatteet ja tavarat vie kirpputorille, koska loosia ei kannatta kuitenkaan aluksi täyttää liian täyteen, että asiakkaidenkin on helppoa katsoa mitä tuotteita sinulla on myynnissä ja näin ostosten teko on myös sujuvampaa. 

Kirpputori loosin saa täyttää ensimmäisenä myyntipäivänä tai edellisenä auki olevana päivänä viimeisen tunnin aikana, itse hyödynsin jälkimmäistä vaihtoehtoa ja vein osan tuotteista jo nyt kirpputorille ja käyn lisäilemässä tavaroita vielä loppuviikon aikana myynnin mukaan. Myyntiä voi seurata reaaliaikaisesti sovelluksesta ja tehdä täydennyksiä sen mukaan. Loosia on myös hyvä käydä siivoamassa pitkin varausta, jotta loosi houkuttelee ostajat tutkimaan paremmin, mitä kaikkea sieltä löytyy!

Varauksen päätyttyä loosin tulee olla tyhjä viimeisenä myyntipäivänä ennen viimeistä tuntia, jonka jälkeen voit käydä kassalla tekemässä tilityksen. Tässä kohtaa sitä toivoo, ettei loosissa olisi mitään tyhjennettävää, vaan kaikki olisi myyty! 😊 Jäädään odottelemaan, kuinka varaukseni kanssa käy!


 Mukavia kirppistely hetkiä kaikille! 💛

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti