20.9.2023

Käsilaukun kokoiset matkarattaat

"sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä"

Miltä kuulostaisi käsilaukun kokoiset matkarattaat? Aika hyvältä, eikö? Matkarattaiden koko oli yksi tärkeä ominaisuus, kun lähdimme valitsemaan matkarattaita. * Cybex Libelle -rattaat olivat kevyet ja kompaktit, jotka taittuvat yhden käden otteella käsilaukun kokoiseen pakettiin ja näin mahtuvat lentokoneen käsimatkatavaroihin. Kriteereinä oli nimenomaan löytää matkarattaat, jotka mahtuvat lentokoneen käsimatkatavaroihin ja pitkän pohdinnan jälkeen valinta osui näihin ihastuttavan pieniin * Cybex rattaisiin. Meillä "päävaunuina" toimivat Britax Smile III, jotka ovat erittäin hyvät lenkkeilyyn koiran kanssa ja muuhun ulkoiluun, uskon että jatkossa reissuihin nappaamme helposti nämä Libellet mukaan pienen koon ansiosta, sillä ne mahtuvat, vaikka takapenkin jalkatilaan ja näin koirammekin matkustaa turvallisesti takakopassa. 😊

    

Matkarattaiden ikäsuositus on 6kk ylöspäin aina neljään ikävuoteen asti tai rattaiden painorajaan asti, näissä Libelleissä painoraja oli 22kg, joten ihan hetkeen ei nämä rattaat käy pieneksi. Istuinosaa ei valitettavasti näissä saanut ihan makuuasentoon, mikä oli sinänsä vähän harmi, mutta uskon silti, että loivassa makuuasennossa lapsi voi pienet torkut ottaa tarvittaessa, tarkoituksena ei kuitenkaan ole koko päivää lasta rattaissa istuttaa.

   

Kerron mielelläni parempaa käyttökokemusta rattaista myöhemmin vielä, kun pääsemme paremmin niitä testailemaan, mutta näin sisätiloissa ovat tuntuneet ainakin todella näppäriltä ja kevyiltä rattailta työnnellä. Odotan jo innolla tulevaa reissua, jota varten matkarattaita lähdettiin hommaamaan. 

Monet varmasti myös miettivät, että mitä nämä * Cybex Libelle- rattaat oikein maksoivat?! Älyttömän kalliit nämä ei ollut ja ostopaikasta riippuen hintaa näille tuli 250-290€ + lisäosat. Me ostettiin meidän Libellet * Jollyroomilta ja lisäosina ostettiin turvakaari ja säilytyspussi, joita molempia myös * Jollyroom myy. 







 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti