1.9.2023

Vauvan vaatteet järjestykseen


"Mihin tämä aika oikein menee?"


Taas on se aika, kun saan järjestää vauvan vaatteet uudelleen ja vaihtaa isomman koon vaatteet tilalle!💙 Aika menee kyllä hirmuisen nopeasti ja tuntuu, että just vaihdettiin vaatekokoa ja nyt ne on jo pieniä taas... Meidän pikkumies kasvaa niin hirmusta vauhtia.


 Tällä hetkellä meillä on pojan vaatteille hyvin vähän säilytystilaa, mutta kyllä silläkin on oppinut pärjäämään, vaikka olisihan se ihana saada vaatteet paremmin esille. Pienessä asunnossa on oppinut tekemään kompakteja ratkaisuja, jotta toiminnat onnistuisi edes jotenkin järkevästi. 😂 Odotan sitä päivää kyllä, että löydetään isompi asunto ja tilanpuute häviää ainakin hetkeksi pois päiväjärjestyksestä! 😊

Mietin pitkään, että miten niin pienet vaatteet edes voisi saada järkevästi ja siististi laatikoihin, kunnes keksin käyttää Ikean vaatesäilytyslaatikoita. Hukkatilaa laatikostoista menee kyllä näiden vaatelaatikoiden myötä, mutta onpahan ainakin vaatteet järjestyksessä. En missään nimessä halunnut myöskään lähteä ostamaan uutta lipastoa sen takia, että saataisiin vaatelaatikot mahtumaan laatikoihin hyvin, joten tällä mennään toistaiseksi. 


Haluaisin myös kuulla miten te muut säilytätte vauvanvaatteet?! 😊

 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti