26.12.2023

Uusia kirppislöytöjä vauvalle

 

Päätettiin lähteä taas pitkästä aikaa kirppikselle katsomaan löydettäisiinkö pojalle uusia vaatteita.😊

Raumalla sijaitseva Lykky kirppis on nykyään mun ykköskirppis ja muualla en oikeastaan edes Raumalla käy, koska useimmiten siellä laatu ja hinta kohtaavat ja kirpputori on ennen kaikkea siisti ja siellä on paljon lastenvaatteita tarjolla.

Lykky kirppis mainostaa heidän Instagram tilillään, mitä kaikkea ihanaa asiakkaat ovat tuoneet myyntiin ja tällä kertaa bongasin sieltä, että nyt olis tarjolla juuri meidän etsimää vaatekokoa pojalle! Ei siinä kauaa mietitty, kun suunnattiin kirpputorille katsomaan, mitä kaikkea löytäisimme sieltä ja teimme hyviä löytöjä tälläkin kertaa! 😍 Pienemmät lastenvaatteet on kyllä fiksua ostaa kirpputorilta, koska vaatteiden käyttöikä on suhteellisen lyhyt vielä. Nyt on huomannut, että sama vaatekoko menee pidemmän aikaan ja kasvu on vähän pysähtynyt, niin on voinut ostaa jotain uusiakin vaatteita, mutta en periaatteestakaan halua ostaa täysin uutta vaatetta, joka mahtuu päälle vain hetken, koska useimmiten kirpputorilta löytyy myös vaatteita, mitkä on ihan uudenveroisia ja maksaa vain muutaman euron.

Tällä kertaa kirpputorilta tarttui mukaan paitoja, muumiyökkäri, body, huppari ja verkka-asu ja näissäkin oli osassa vaatteissa hintalaput paikalla ja maksoivat vain muutaman euron! Vitsi, mitä löytöjä! Oltiin kyllä niin tyytyväisiä taas ostoksiin ja koko setti maksoi oikeasti vain 40€!! 😍😍 Kierrättäminen siis kannattaa! 😍


Jälleen kerran yksi onnistunut kirpputori kokemus takana! 💛


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti