18.12.2023

Suomen suosituin koko perheen ruokakirja - Samasta padasta

"Samasta padasta - Kaikki mitä tarvitset lapsiperheen nautinnolliseen ruokailuun"

Kädessäni on Samasta padasta - sarjan tuplapainos yksissä kansissa! 😍 1,5 kiloa ja lähes 500 sivua herkullisia ja inspiroivia ohjeita koko perheelle. Ruokatoimittaja Outi Tuomivaaran kirjoittamassa kirjassa on herkullisia ruokia vauvavuodesta aina taapero ikään asti.

Kirjan ensimmäinen osa tarjoaa lukijoille innostavia ja herkullisia reseptejä vauvavuoteen. Monissa resepteissä on käytetty yllättäviä mausteita, joista saatat jopa yllättyä, että vauvasi pitää, esimerkiksi kurkuma, juustokumina tai vaikka tuore minttu. Itse en osannut edes ajatella, että vauvallekin voi laittaa erilaisia mausteita ruokiin jo vauvavuotena. 

Kirjan toinen osa puolestaan tarjoaa enemmän ruokia vauvavuoden jälkeen. Kirjasta saat hyviä vinkkejä, miten ottaa lapsi mukaan kokkailuun ja miten taklaat tahtoiän ja nirsoilun. Kirjan resepteissä on parasta, että jokaisen ruoan kokkaat puolessa tunnissa, eli sinun ei todellakaan tarvitse kuluttaa montaa tuntia päivässä keittiössä kokkaillessa perheellesi ruokia. 


Odotan jo innolla, että päästään testaamaan pojan kanssa kirjan herkullisia reseptejä. Tulen kertomaan teille vielä, mitä herkkuja ollaan kokkailtu ja miten ne otettiin meillä vastaan. 😊 Itselle ainakin on tärkeää tehdä ruokaa, jonka saa nopeasti valmistettua, eikä koko päivää tarvitse viettää keittiössä vaan aikaa jää enemmän pojalle ja muille askareille! 😍

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti