expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

18.4.2024

Banaaniherkut taaperolle




"Maukas ja nopea tapa käyttää ylikypsät banaanit"


Keittiöstä löytyy reilusti ylikypsiä banaaneja, mutta mitä ihmettä niistä voisi nopeasti tehdä taaperolle, ilman suurempia kokkailuja? Netti auki ja googleen hakusanaksi banaaniherkut taaperolle ja osumia alkoi tulemaan banaaniletuista ja banaanipannukakusta. Halusin helppoa ja vaivatonta reseptiä, joten lettujen paistaminen ei ollut vaihtoehtona tällä kertaa! Vertailin erilaisia reseptejä ja lopulta päädyin kokeilemaan Simppeli sormiruokakeittiön banaanipannukakku reseptiä, jota vielä viilasin sopivaksi meidän tarpeisiin sopivaksi. Halutessasi voit lisätä joukkoon marjoja, muita hedelmiä tai vaihtaa kaurahiutaleiden tilalle toisen hiutaleen tuomaan uusia makuja banaanipannukakkuihin. 

Raaka-aineet: 

4 ylikypsää banaania

6 munaa

1,25 dl pikakaurahiutaleita

3 rkl rypsiöljyä

Ohje:

Laita kaikki ainekset kulhoon ja soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi. Kaada valmis massa uunipellille ja paista uunin keskitasolla 200 asteessa n.15min

Ja banaaniherkut ovat valmiita maisteluun!

Tämän helpommalla ei enää olisi voinut päästä ja aikaakaan valmistukseen ei mennyt puolta tuntia kauempaa. Taapero oli koko ajan seuraamassa kokkailuja syöttötuolissa ja pääsi heti maistelemaan, kun herkut tulivat uunista ja olivat jäähtyneet. Tämä herkku meni jatkoon ja taapero tykkäsi, kun pääsi sormiruokailemaan 💙

Banaanipannukakkuja voi tehdä isomman määrän kerralla (tein itse näin, koska banaaneja oli niin paljon) ja pakastaa ilmatiiviissä rasiassa tai pakastepussissa. Banaanipannukakut säilyvät, jopa kolme kuukautta pakastimessa ja ovat käyttövalmiita nopeasti, kun haluat tarjota lapsellesi helppoa sormiruokaa välipalaksi. 💙

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti