19.6.2024

Lapsen päivähoito kesällä"Jokainen vanhempi haluaa vain lastensa parasta"

Kesä on täällä ja sen myötä tulevat aurinkoiset päivät, jotka houkuttelevat ulkoilemaan ja nauttimaan lomasta. Ensimmäistä kertaa meidän vanhempien piti tehdä päätös, miten meidän poika on kesällä päivähoidossa.


Kyllä vai ei kesähoidolle?! Aiheesta kohistaan edelleen ja ihmetellään, miksi lapsi on hoidossa jos vanhemmat ovat kotona tai lomalla. Jokainen vanhempi kuitenkin tekee päätöksen itse hoidon suhteen, eikä kenellekään pitäisi olla mitään valittamista toisten päätösten tekoon, emme kuitenkaan tiedä, missä tilanteessa kukin vanhempi on ja miksi se lapsi viedään sinne päivähoitoon kesälläkin.

Meillä vietetään koko perheen kesken Heinäkuussa kesälomaa ja poika saa pitää kuukauden loman päivähoidosta. Meidän päivähoidon kuvio on ollut varsin mielenkiintoinen jo alusta asti, koska vapaita paikkoja ei valitettavasti ollut toivomaamme paikkaan keväällä ja saimme väliaikaisen hoitopaikan kolmeksi kuukaudeksi. Jos olisimme päätyneet pitämään pojan hoidossa kesällä olisi se tarkoittanut taas uutta "varahoitoa" kesän ajaksi, jonka jälkeen olisi taas aika siirtyä uuteen paikkaan, jonne siirrytään elokuun puolivälissä. Tämä olisi ollut jo liikaa pienelle pojalle, joka vasta on totuttelemassa uuteen arkeen uusien ihmisten parissa.

Suurempia kesäloma suunnitelmia ei olla vielä tehty, muutamia pieniä reissuja varmasti kesään mahtuu ja ennen kaikkea rentoa tekemistä koko perheen kesken! 💙

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti