8.6.2024

Sisarusrattailla vai ilman?


☀ Kaupallinen yhteistyö: Jollyroom


Mitä useampi lapsi kotona temmeltää, sen haastavampaa liikkuminen lasten kanssa on ja monet miettivätkin tässä kohtaa tarvitaanko sisarusrattaita, kun lapset ovat pienellä ikäerolla. Luin keskusteluja aiheesta ja monet olivat sitä mieltä, että sisarusrattaat kannattaa hommata jos sisaruksille tulee ikäeroa alle 3 vuotta. Meilläkin keskusteltiin aiheesta useampaan otteeseen tarvitaanko sisarusrattaita, kun lapsilla on ikäeroa vain reilut 1v 1kk?!

Mitkä asiat vaikuttivat päätöksentekoon?

Mielestäni sisarusrattaat ovat isot, kömpelöt ja epäkäytännölliset ahtaissa paikoissa, eikä ne välttämättä mahdu edes jokaisesta ovesta saatikka kerrostalon hissiin. Sisarusrattaat ovat myös tosi hintavia, jopa käytettyinä, enkä halua lähteä ostamaan sisarusrattaita jos jäävätkin vain pienelle käytölle, jonka jälkeen pyörivät nurkissa tyhjänpanttina. Talvisin vaunuilut on huomattavasti vähemmällä, eikä ne isot sisarusrattaat varmasti kevyimmät lumihangessa ole työntääkään. Varmasti myös paljon hyviä puolia näissä sisarusrattaissa on, mutta me koettiin jotenkin ne turhaksi meidän kohdalla ja päädyttiin ostamaan esikoiselle rattaisiin kiinnitettävä ☀Uptown Rider

Meillä on käytössä Britaxin Smile III yhdistelmävaunut ja kakkosrattaina on pienet ja näppärät ☀Cybex Libellet reissuja varten. 

Mietittiin esikoiselle seisomalaudan ostamista, mutta todettiin nopeasti pienten pohdintojen jälkeen sen olevan hänelle vielä hankala tapa matkustaa, koska paikalla seisominen ei ole hänen juttunsa. Löysinkin oivan vaihtoehdon tälle nimittäin ☀Seisomalauta, jossa on istuin. Ollaan muutamia kertoja käyty vaunuilemassa vauvan ja esikoisen kanssa ja esikoinen on ollut ihan fiiliksissä uudesta menopelistä, matkat taittuu kätevästi Uptown Riderin avulla, eikä vaunujen työntäminenkään tunnu normaalia raskaammalta. Tämä oli ehdottomasti hyvä ostos ja tullaan varmasti kesän aikana monet kerrat matkustamaan tällä yhdistelmällä. 

☀Uptown Rider on seisomalauta, jossa on selkänojalla varustettu istuin turvavöitä unohtamatta, lapsi istuu mukavasti kyydissä ja nauttii kesäisestä säästä maisemia ihaillessa. Uptown Rider on lapselle turvallinen tapa matkustaa ja pienet jalat saavat levätä matkan aikana, lapsi voi myös ohjata ratista vaunuja kohti määränpäätä. Uptown Rider asettuu kivasti vaunujen sivuun, jolloin työntäminen onnistuu tavalliseen tapaan, näppärän pikakiinnityksen avulla lauta on helppo irrottaa ja kiinnittää uudelleen paikalle missä vain. Lauta sopii melkein vaunuun, kuin vaunuun!

Ehdottomasti oiva ratkaisu ja korvaaja sisarusrattaille, eikä hintakaan ollut todellakaan paha ja nyt meillä kulkee kätevästi molemmat lapset mukana, ilman sisarusrattaita! Jos yhtään mietit seisomalautaa istuimella, niin kannattaa ehdottomasti hommata tämä Jollyroomin Uptown Rider.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti