21.3.2024

Koko perheen maitohappobakteeri BioGaia



"sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä"


💛 Testissä ihastuttavat BioGaia:n tuotteet koko perheelle 💛


Tiesitkö, että jos kärsit vatsavaivoista, kuten turvotuksesta, ummetuksesta, ripulista tai ilmavaivoista, voi maitohappobakteeri olla sinulle juuri oikea tuote. Maitohappobakteereilla on havaittu olevan positiivisia vaikutuksia myös suun ja ienten terveyteen. Etenkin antibioottikuurin jälkeen olisi hyvä syödä maitohappobakteereita, jopa kolme kuukautta, jotta suoliston bakteerikanta palautuu normaaliksi.

 

"Tutkittu maitohappobakteeri"


BioGailla on tuotteita, jotka soveltuvat vauvasta vaariin kaiken ikäisille käyttäjille. Tuotteita on turvallista käyttää päivittäin tai pelkästään kuuriluontaisesti, esim. antibioottikuurin yhteydessä tai reissulle lähtiessä.

Saatiin ihana tuotepaketti meille testiin yhteistyössä *Olo-apteekin ja BioGaian kanssa, jossa oli BioGaia Drops + D3, sekä BioGaia Tabs maitohappobakteerivalmiste mansikka ja sitruunan makuisena.

Esikoinen lähti testaamaan *BioGai Drops + D3 maitohappobakteeritippaa, jota on turvallinen käyttää, jopa vastasyntyneellä vauvalla, BioGai Drops maitohappobakteeritippa sisältää luontaisia, äidinmaidosta peräisin olevia Lactobacillus reuteri Protestis -maitohappobakteereita lempeässä auringonkukkaöljyseoksessa. Tuote on lempeä vatsalle, eikä aiheuttanut meillä minkäänlaisia vatsavaivoja käytön aikana. Puristettavan muovituubin avulla tuotetta oli erittäin miellyttävä ja helppo annostella lapselle juuri oikea määrä, enkä vaihtaisi enää vastaaviin tuotteisiin, jotka myydään lasipulloissa. * BioGaia Drops + D3-tipat sisältävät suositellun päiväannoksen D3-vitamiinia vastustuskyvylle, joten et myöskään enää tarvitse montaa purkkia, jotta lapsesi saa tarvittavat vitamiinit ja ravinto-lisät.

Testissä oli myös raikkaan sitruunamakuinen purutabletti, sekä mansikanmakuinen purutabletti, joita lähdin itse testaamaan. Purutabletit olivat helppoja pureskeltavia ja makuakin löytyi molemmista tableteista, näistä oma suosikki oli *mansikanmakuinen purutabletti. Tuotteet sopivat myös raskauden ja imetyksen aikana, mikä mahdollisti myös turvallisen testaamisen itselle. Plussaa BioGain tuotteissa on ehdottomasti, että tuotteet ovat laktoosittomia, maidottomia, hiivattomia, gluteenittomia ja sopivat myös vegaaneille, sekä perheen jokaiselle jäsenelle iästä riippumatta. 


💛 Tämän testin myötä voin ehdottomasti suositella jokaiselle BioGaian tuotteita! Jatkossakin meiltä löytyy BioGain tuotteet perheen jokaiselle jäsenelle! 💛


💛Jos et vielä ole testannut näitä ihania tuotteita, niin nyt viimeistään kannattaa käydä tilaamassa omat tuotteet testiin edulliseen hintaan *Olo-apteekin sivuilta. Toimitukset muutamassa päivässä lähimpään noutopisteeseen ja pääset nauttimaan uusista tuotteistasi! 💛

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti